[/vc_column]

DEKORIRANJE DOGODKA

Od 150€

Po mizah razporedim imenske oznake, darilca za svate, menije, pogrinjke, postavim tablo dobrodošlice in sedežni red, uredim sladki kotiček, foto kotiček, namestim blazine na stole svatov, pritrdim aranžmajev na stole in klopi, na oltar postavim poročno svečo, obesim luči, uredim otroški kotiček, naredim balonsko dekoracijo…

Sama ne delam zahtevnejsih cvetličnih aranžmajev (poročni šopek, aranžma za obok …), lahko pa sestavim namizne šopke oziroma jih razporedim po mizah, če ste jih doma sestavili že sami.

Za vaju bomo organizirali poroko, ki bo popolnoma ustrezala vajinim željam. Izdelali bomo načrt poteka poročnega dne, stroškovnik poroke, dogovarjali se bomo s poslovnimi partnerji, vaju obveščali o pomembnih datumih, novostih in trendih na trgu ter vama svetovali ob morebitnih zagatah in dilemah. Nudimo vama neomejeno podporo preko telefona in emaila, naše načrtovanje pa bo tudi digitalno podprto, s čimer omogočimo popolno prilagoditev načrtovanja vajinemu urniku.

Naše poslanstvo je ustvarjanje dogodkov, o katerih sanjate že od malih nog.

 • Celodnevno prisotnost na poroki
 • Neomejeno podporo preko telefona in emaila
 • Postavitev osnovne dekoracije (cerkveni in civilni obred, poročno slavje – pogrinjki, sedežni red, oznake miz, okrasitev miz in prostora)
 • Ponovni pregled plana z izvajalci (s strežnim osebjem, fotografi, videografi, glasbeniki in drugimi) ter dostavnimi službami (pijača, pecivo, torta, dekoracija in podobno)
 • Pomoč pri obredih (dekoracija, usmerjanje sodelujočih, skrb, da vse poteka po načrtih in željah)
 • Pomoč pri vajah, na generalki
 • Kakršnakoli pomoč ženinu ali nevesti
 • Usmerjanje svatov, predajanje navodil in napotkov
 • Nadzorovanje izvajalcev
 • Skrb za časovnico
 • Druga dela, ki jih je potrebno izvesti na dan poroke

Ustvari popolno poroko

DOLOČITE LOKACIJO

Raznolikost naše države nam omogoča, da vsakdo najde kotiček, ustvarjen po njegovem okusu. V kolikor pa se vam bolj dopade tujina, lahko izbirate med katerokoli Evropsko državo.

IZBERITE STORITVE

Vaša želja, naš ukaz! Prepustite se domišljiji, spustite zavore in nam predstavite vašo definicijo sanjske poroke. Uresničili bomo še tako zahtevne želje, da bo vajin dan zares popoln.

DOLOČITE DATUM

Za vaš dogodek smo na voljo vsak dan v letu, 24 ur na dan. Letni čas ima močen vpliv na končni rezultat dogodka. Pisane barve jeseni, bela oddeja pozimi, cvetoča narava spomladi ali sončni, topli dnevi poleti. Kateri letni čas je vajin?

Druge storitve

POROČNA FOTOGRAFIJA
POROČNA FOTOGRAFIJA

Profesionalni fotografi
Obdelane, visoko ločljive fotografije
Različni stili fotografije

DEKORIRANJE DOGODKA
DEKORIRANJE DOGODKA

Postavitev dekoracije
Izposoja dekoracija
Montaža luči, balonska dekoracija