Dostava in poštnina

Vsako naročilo, oddano v spletni trgovini Even-star.com, pregledamo in obravnamo isti dan oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V kolikor to ni izvedljivo, na vstopno stran obesimo obvestilo o morebitni zamudi.

Izdelke, ki jih rezervirate za svoj dogodek, prejmete v tednu pred dogodkom oziroma glede na lokacijo prevzema na podlagi individualnega dogovora. Osebni prevzem je možen v Kranju, po dogovoru pa tudi na relaciji Ljubljana – Brežice. Za vračilo poskrbite v lastni režiji v tednu po dogodku.

Večino izdelkov, ki so na voljo za nakup naročamo sproti in zanje nimamo zaloge. Pri dotičnih izdelkih je to v spletni trgovini tudi posebej zapisano. V tem primeru je dobavni rok izdelka na vaš naslov med 4 – 6 tednov. Lahko tudi manj, ampak preventivno napišemo več, da se izognemo neprijetnim situacijam. Če se vam mudi in izdelek potrebujete v najkrajšem možnem času nas čimprej kontaktirajte na e-mail ajda@even-star.com ali na telefon 041/947-444 da preverimo možnosti hitrejše dobave izdelka oziroma skupaj najdemo rešitev.

Izdelke vam lahko pošljemo tudi preko pošte, vendar se zaradi teže določenih izdelkov (stojala, stekleni izdelki) po navadi dogovorimo za osebni prevzem. V primeru da se dogovorimo za pošiljanje izdelkov preko pošte, je poštnina v obe smeri strošek kupca. Pošta Slovenije za dostavo potrebuje 1-3 delovne dni. Če vas ob dostavi ne bo doma, vam bo dostavljalec  pustil obvestilo, s katerim boste paket lahko prevzeli na svoji pošti. Tam vas bo čakal 10 koledarskih dni, po preteku tega roka pa se bo vrnil k nam. Vračilo paketa predstavlja dodatne stroške za vse vpletene, zato s prevzemom paketa ne čakajte na zadnji dan. Če se vam zdi čakalna doba predolga, nas prosim kontaktirajte da preverimo vašo sledilno številko. Zgodi se namreč lahko, da veter odpihne listek z obvestilom ali pa se listek kakorkoli drugače izgubi.

Znesek poštnine je sprejemljiv glede na težo izdelkov. Točen znesek je opisan pri vsakem izdelku posebaj.

V kolikor se odločite za plačilo preko Paypala, se obračuna dodatek v višini 1,50€ s katerim se krije višje stroške storitev in provizij pri Pošti Slovenije in Paypalu.

Cene dostave veljajo za pošiljke, dostavljene znotraj Slovenije. Znesek dostave v tujino se obračuna po ceniku Pošte Slovenije, omogočamo pa plačilo preko sistema Paypal, plačilnih kartic in neposredne bančne transakcije.