Fotografiranje parov

Ustvarite nepozabne fotografije s svojo ljubljeno osebo

Fotografiranje parov je v zadnjih letih čedalje bolj popularno. Pari se zanj odločijo, ker si želijo prejeti profesionalne fotografije, na katerih so ujeti pristni trenutki doživljanja ljubezni v okolju in na način, ki opisuje značilnosti posameznega para. Fotografiranje lahko poteka kjerkoli se počutite domače, bodisi v zavetju lastnega doma, bodisi v naravi, v gorah, na plaži, med izvajanjem adrenalinskih dejavnosti, med ogledom kulturnih znamenitosti, v živalskem vrtu, na kmetiji ali v vinarni. Ključno je, da se par na lokaciji počuti sproščeno. Za vse ostale želje in dekoracijo poskrbimo mi. V nadaljevanju je predstavljeno nekaj že obstoječih paketov (prevod v slovenščino je še v izdelavi), v kolikor pa vam noben od njih ne ustreza, z veseljem sestavimo unikatnega samo za vas.

Bled

Bled je sanjska destinacija za mnoge pare po svetu. Otoček sredi jezera, vonj narave, pogled na čudovito slovensko gorovje … vsekakor prava destinacija za vse ljubitelje narave.

Paket vključuje:
Znani zvonček želja na otoku
Tradicionalna vožnja s pletno
Fotografiranje ob sončnem zahodu

Benetke

Italijansko okolje, svetovno znana arhitektura, prečudoviti beneški kanali in okusna italijanksa kuhinja … obstaja popolnejša destinacija za romantično fotografiranje?

Paket vključuje:
Najlepše kotičke Benetk
Fotografiranje ob sončnem zahodu
Tradicionalna vožnja z gondolo

Brdo pri Kranju

Brdo je znano po svoji čisti naravi in okolju, ki spominja na kraljeve vrtove. Park ponuja različne možnosti; preprosto, minimalistično fotografiranje na eni strani in luksuzno fotografiranje s pridihom kraljevskosti na drugi strani.

Paket vključuje:
Konjsko vprego
Romantično vožnjo z leseno ladjico
Sprehod med kraljevimi vrtovi

Ustvarite personaliziran paket

Iščete nekaj drugačnega? Prepustite se domišljiji, spustite zavore in nam predstavite svoje želje. Ustvarili bomo paket, narejen samo za vaju!

DOLOČITE LOKACIJO

Raznolikost naše države nam omogoča, da vsakdo najde kotiček, ustvarjen po njegovem okusu. V kolikor pa se vam bolj dopade tujina, lahko izbirate med katerokoli Evropsko državo.

IZBERITE STORITVE

Našli bomo način, da izpeljemo dogodek, ki bo ustrezal vajinim željam. Povejta nam, kaj si želita in kakšna so vajina pričakovanja. Komaj čakamo, da začnemo z načrtovanjem dogodka!

DOLOČITE DATUM

Za vaš dogodek smo na voljo vsak dan v letu, 24 ur na dan. Letni čas ima močen vpliv na končni rezultat dogodka. Pisane barve jeseni, bela oddeja pozimi, cvetoča narava spomladi ali sončni, topli dnevi poleti. Kateri letni čas je vajin?

VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Povzeli smo naša najpogostejša vprašanja in odgovore. Vabljeni, da si jih preberete, v kolikor imate glede fotografiranja še kakšna vprašanja ali pomisleke.