Haljico nevesta s svojim spremstvom obleče za jutranje urejanje, ko poročna obleka in druge svečane obleke še počivajo na obešalniku. Poročnim fotografijam, na katerih so ujete jutranje priprave, haljice dodajo piko na i.

Vrste haljic: s čipko, z valovitim zaključkom, brez čipke. Na voljo različne barve, napisi in designi.Cena: 28,00€
Click to add this item to cart.

Opis

 

Halje za nevestino spremstvo je mogoče kupiti ali pa si jo zgolj izposoditi, pri čemer je širina izbora pri nakupu bistveno večja. Na voljo so različni napisi, odprti pa smo tudi za nove predloge in personalizacijo. Barvo haljice za pričo, mamo, sestro, hči … po navadi izberemo glede na barvo poroke, za nevesto pa je rezervirana bela barva. Barvo napisov je mogoče spreminjati in prav tako prilagoditi barvi poroke in barvi halje.

Katalog naših napisov: HALJICE. V kolikor želite na haljici svoj design, se dodatno obračuna 15€ za oblikovanje in pripravo na tisk.

Brezplačna dostava. Osebni prevzem: 10% popust!

Količinski popust (stran vam avtomatsko računa cene):

1 ali 2 haljici = 35€/kos

3 ali 4 haljice = 30€/kos

5 haljic in več = 28€/kos

Haljice naročamo sproti, zato je dostava naročila odvisna od našega dobavitelja. Haljice bodo na vaš naslov predvideno prispele v 4 – 6 tednih.

Pomembno: podrobnosti v zvezi z barvo, velikostjo, vrsto haljice in napisom se bomo dogovorili naknadno, po oddaji vašega naročila. Kontaktirali vas bomo na mail, ki ga boste navedli ob naročilu.

 

           

Oddajte svoje mnenje o izdelku:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

<< nazaj na izdelke