ORGANIZACIJA POROKE

1.500€

Organizacija poroke je dolg in zahteven proces, sestavljen iz mnogo elementov. Čeprav se pripravljate na enega najlepših in najpomembnejših dni v svojem življenju, pa je sam proces načrtovanja poroke tako za zaročenca kot njuno družino in prijatelje lahko zelo stresen. Zato smo tu mi!

Za vaju bomo organizirali poroko, ki bo popolnoma ustrezala vajinim željam. Izdelali bomo načrt poteka poročnega dne, stroškovnik poroke, dogovarjali se bomo s poslovnimi partnerji, vaju obveščali o pomembnih datumih, novostih in trendih na trgu ter vama svetovali ob morebitnih zagatah in dilemah. Nudimo vama neomejeno podporo preko telefona in emaila, naše načrtovanje pa bo tudi digitalno podprto, s čimer omogočimo popolno prilagoditev načrtovanja vajinemu urniku.

Naše poslanstvo je ustvarjanje dogodkov, o katerih sanjate že od malih nog.

KOORDINACIJA POROKE

500€

Z vključenimi potnimi stroški in neomejeno časovno prisotnostjo na dan poroke!

V paket poročne organizacije je že vključena koordinacija poroke – prisotnost in delo poročnega organizatorja na poroki.
Ponujamo pa vam tudi samostojno storitev koordinacije poroke. Paket vključuje:

 • Celodnevno prisotnost na poroki
 • Neomejeno podporo preko telefona in emaila
 • Postavitev osnovne dekoracije (cerkveni in civilni obred, poročno slavje – pogrinjki, sedežni red, oznake miz, okrasitev miz in prostora)
 • Ponovni pregled plana z izvajalci (s strežnim osebjem, fotografi, videografi, glasbeniki in drugimi) ter dostavnimi službami (pijača, pecivo, torta, dekoracija in podobno)
 • Pomoč pri obredih (dekoracija, usmerjanje sodelujočih, skrb, da vse poteka po načrtih in željah)
 • Pomoč pri vajah, na generalki
 • Kakršnakoli pomoč ženinu ali nevesti
 • Usmerjanje svatov, predajanje navodil in napotkov
 • Nadzorovanje izvajalcev
 • Skrb za časovnico
 • Druga dela, ki jih je potrebno izvesti na dan poroke

Ustvari popolno poroko

DOLOČITE LOKACIJO

Raznolikost naše države nam omogoča, da vsakdo najde kotiček, ustvarjen po njegovem okusu. V kolikor pa se vam bolj dopade tujina, lahko izbirate med katerokoli Evropsko državo.

IZBERITE STORITVE

Vaša želja, naš ukaz! Prepustite se domišljiji, spustite zavore in nam predstavite vašo definicijo sanjske poroke. Uresničili bomo še tako zahtevne želje, da bo vajin dan zares popoln.

DOLOČITE DATUM

Za vaš dogodek smo na voljo vsak dan v letu, 24 ur na dan. Letni čas ima močen vpliv na končni rezultat dogodka. Pisane barve jeseni, bela oddeja pozimi, cvetoča narava spomladi ali sončni, topli dnevi poleti. Kateri letni čas je vajin?

Druge storitve

POROČNA FOTOGRAFIJA
POROČNA FOTOGRAFIJA

Profesionalni fotografi
Obdelane, visoko ločljive fotografije
Različni stili fotografije

DEKORIRANJE DOGODKA
DEKORIRANJE DOGODKA

Postavitev dekoracije
Izposoja dekoracija
Montaža luči, balonska dekoracija