ZAROKA

Zaroka je prvi korak k vajinemu skupnemu življenju. Poznamo več stilov zarok; preproste, razkošne, intimne, množične, naključne, skrbno načrtovane, … Vsem je skupno, da gre za izredno čustven dogodek, ki bo še dodatno okrepil vajino ljubezen in vaju popeljal v obdobje priprav na veliki dan, ko bosta tudi uradno postala mož in žena.

Z največjim veseljem vam pomagamo pri organizaciji tega lepega dogodka in z vami soustvarimo trenutke, ki jih ne bosta mogla pozabiti.

Ustvarite popolno zaroko

DOLOČITE LOKACIJO

Raznolikost naše države nam omogoča, da vsakdo najde kotiček, ustvarjen po njegovem okusu. V kolikor pa se vam bolj dopade tujina, lahko izbirate med katerokoli Evropsko državo.

IZBERITE STORITVE

Vaša želja, naš ukaz! Prepustite se domišljiji, spustite zavore in nam predstavite vašo definicijo sanjske zaroke. Povejte nam kako sta se spoznala, s čim se ukvarjata in kaj imata rada. Naj vaju bolje spoznamo, da bo dogodek res ustvarjen za vaju.

DOLOČITE DATUM

Za vaš dogodek smo na voljo vsak dan v letu, 24 ur na dan. Letni čas ima močen vpliv na končni rezultat dogodka. Pisane barve jeseni, bela oddeja pozimi, cvetoča narava spomladi ali sončni, topli dnevi poleti. Kateri letni čas je vajin?

Druge storitve

ORGANIZACIJA POROKE
ORGANIZACIJA POROKE

Načrtovanje
24/7 asistenca
Koordinacija
100% personaliziran dogodek

FOTOGRAFIRANJE PAROV
FOTOGRAFIRANJE PAROV

Skupina strokovnjakov
Najboljše Evropske lokacije
Profesionalni fotograf
Obdelane, visoko ločljive fotografije